Gratis levering van grote huishoudtoestellen in de regio*! - Gratis levering van grote huishoudtoestellen in de regio*! - Gratis levering van grote huishoudtoestellen in de regio*! - Gratis levering van grote huishoudtoestellen in de regio*! - Gratis levering van grote huishoudtoestellen in de regio*! - Gratis levering van grote huishoudtoestellen in de regio*!
In de keuken >> Microgolfoven vrijstaand >> Whirlpool >> MWP 338 B Supreme Chef
Whirlpool MWP 338 B Supreme Chef
PDF pagina
Productbeschrijving:

Dual crispExtra krokant vanbuiten en heerlijk zacht vanbinnen: met DualCrisp lukt het altijd. Een exclusieve technologie van Whirlpool. Het gerecht wordt zowel van onder als van boven verwarmd, zodat ook de onderkant gelijkmatig wordt bereid.Jet startBuitengewoon snel opwarmen.

De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.CrispfryGezond en krokant frituren, zonder toevoeging van extra olie, dankzij de gecombineerde werking van de DualCrisp technologie, de crispplaat, de turbo hete lucht en de uiterst krachtige XXL grill.XXL ovenruimteAlle ruimte die u nodig heeft.

Deze Whirlpool microgolfoven beschikt over een XXL ovenruimte, dus alle ruimte voor uw culinaire creativiteiten.XXL displayKies op intuïtie de perfecte kookmethode met XXL Display. Supreme Chef biedt hiermee het grootste assisted display op de markt, zodat u verzekerd bent van ultiem gemak tijdens het volledige kookproces.


Behoort tot de lijn :
SUPREME CHEF
€ 329,-  € 299,99
Status: Winkelvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Breedte :54 cm
Diameter van draaiplateau :36 cm
Diepte :49 cm
Gewicht :29 kg
Hoogte :37.3 cm
Inhoud :33 Liter
Kleur :Zwart
Deuropening :Neerklapbaar m
Vermogen grill :1200 W
Vermogen microgolf :900 W
Aansluitwaarde :2200 W
Aantal vermogensstanden microgolf :7
Grill :
Ovenfunctie :
Draaischotel :
Hebt u ook gedacht aan